كيك آرد بلغور شيردار Sütlü İrmik Tatlısı
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.
بروزباش
هرآنچه که شمادوست دارین دربروزباش
بروزباش
www.malasfarham.loxblog.com
بروزباش
لطــــــفا از دیگرصــــفحــــات و مــــطالـــب وب نــیز دیــدن فرمایید

https://telegram.me/taramod

https://telegram.me/taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

کـانـال ایستگاه تغیـــــیر بـاورهـــا راهــــــــــی بســـوی موفقیـــت




بازدید : 91853
نویسنده : فرهام

 

مواد لازم 

  • شير 1 ليتر
  • آرد بلغور ( ايرميك ) 7 ق غ
  • پودر نارگيل 2 ق غ
  • شكر 1 ليوان
  • وانيل 2 بسته

مواد زير كيك

  • بيسكويت ديجستيو 2 بسته
  • كره 100 گرم

مواد روي شيريني

  • سس ميوه ( مثل شربت آلبالو كمي رقيق شده )

طرز تهيه

بيسكويت ها را با يكي از دستگاههاي آشپزخانه خورد كنيد و با كره آب كرده مخلوط كنيد. در ظرف گيره دار بيسكويت را پهن و با ته قاشق آن را شكل داده و فشار دهيد.

در ظرفي شير ، شكر ، آرد بلغور ( ايرميك ) ، پود نارگيل را گذاشته و تا حالت كرم به خود بگيرد آن را بجوشانيد.

بعد از پخت وانيل را اضافه كرده با بلندر 2 الي 3 دقيقه هم ميزنيم. اين مواد را روي بيسكويتتان بريزيد و تا دماي آن به دماي محيط برسد منتظر و سپس به يخچال منتقل كنيد.

گيره قاب را باز كرده و شيريني تان را ببريد و روي آن را با سس ميوه تزيين كنيد.

نكته :

ايرميك يا همان آرد بلغور در سوپري ها و قنادي ها ميتوانيد بيابيد

 



امید وارم همیشه ملس باشین

:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید

<-CommentGAvator->
نگــــ❤ــیــטּ در تاریخ : 1393/7/4/5 - - گفته است :
عـــــآلــــي دوست عزیــــــزم
تشکر دوست عزیز

<-CommentGAvator->
نگــــ❤ــیــטּ در تاریخ : 1393/7/4/5 - - گفته است :
عــــــآلــــي دوست عزیـــــــزم


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: