پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
تبلیغات
.
بروزباش
هرآنچه که شمادوست دارین دربروزباش
بروزباش
www.malasfarham.loxblog.com
بروزباش
لطــــــفا از دیگرصــــفحــــات و مــــطالـــب وب نــیز دیــدن فرمایید

https://telegram.me/taramod

https://telegram.me/taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

https://www.instagram.com/zibayi_taramod

کـانـال ایستگاه تغیـــــیر بـاورهـــا راهــــــــــی بســـوی موفقیـــت




دسر كازان ديبي Kazandibi
نوشته شده در 4 مهر 1393
بازدید : 92096
نویسنده : فرهام

مواد لازم

  • شير 8 ليوان
  • شكر 3 ليوان
  • نشاسته 3 ق غ
  • آرد 1 ق غ
  • كره 1 ق غ

مواد تزينن

  • دارچين

طرز تهيه

شير و شكر را در ظرفي بجوشانيد. نشاسته و آرد را در ظرفي با آبسرد حل كرده و به شير و شكر اضافه كنيد و به جوشاندن ادامه دهيد تا خودش را بگيرد ( كمي شل تر از خامه ). خاموش كنيد در ته ظرفي پيركس كره بماليد و پودر شكر پاشيده و مواد تان را روي آن بريزيد . ظرف پيركس را روي اجاق بگذاريد و با حرارات اجاق شكر ته ظرف را ( تمام ظرف را ) كاراملايزه كنيد. 

ظرف را 3 ساعت بيرون و بعد 2 ساعت در يخچال نگه داريد

بعد از خنك شدن به صورت طولي بريده و به صورت شكل از انتها لوله كرده و روي آنها دارچين پاشيده و سرو كنيد.

نكته : 

  • براي كاراملايزه كردن شكر ، ظرف مواد را روي اجاق جابه جا كنيد تا همه جاي دسر كاراملايزه شود

 



امید وارم همیشه ملس باشین

:: موضوعات مرتبط: آشپزی , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: